Valley V2.0

Hallo der!

Nå har Valley V2.0 åpnet for fullt med helt nye servere å utforske! Dette er på grunn av at vi følte det var på tide med en oppgradering fra det uryddige og slitsomme V1.0.

 

Hub:

Hub er der man kobler til for første gang. Her velger man mellom de fire ulike serverne som er å finne. Mer informasjon om disse serverne finner man under.

 

PVE:

PVE er serveren folk spilte på først før Valley V2.0. Her kan man spille uten å bli avbrutt av folk som vil drepe deg eller stjele tingene dine. I verdenen kan ikke Creepere eller andre mobs ødelegge, men under bakkenivå kan de det. PVE serveren er også KeepInventory slått på sånn at ingen kan stjele gjenstandene til hverandre ved dødsfall og for å gjøre det litt lettere for dem som ikke er så erfaren med spillet.

For å beskytte området sitt må man bruke en gullspade. I den regionen er det kun du og de du ‘truster’ som kan plassere og ødelegge blokker.

Her kan man også finne noen av de samme pluginene som på de andre serverne, som for eksempel TokenEnchant og Safarinett.

 

Factions:

Factions serveren er nesten det motsatte av PVE serveren. Her oppretter man en ‘Faction’ for å så slåss mot spillere og ta over landområder. Sammenlignet med PVE er dette en PVP server der man også kan miste gjenstander. Kommendoen for factions er /f og videre tutorial finner man her

Her kan man også finne TokenEnchant med langt flere enchantments enn PVE.

 

Kreativ:

Sammenlignet med Kreativ verdenen som var på V1.0 er denne langt mer oppgradert. Her kan man ‘claime’ en plot med /plot auto og bygge som man vil i Creative gamemoden. Her kan man også bruke WorldEdit for de som er erfaren med det, og for å gjøre WorldEdit enda bedre å bruke har vi en plugin som gjør at du kan se hvor du har markert.

Plot størrelsen er på 120*120.

 

Hardcore:

Hardcore serveren er for de langt mer erfaren spillere. Inne på denne serveren er ikke Minecraft reglene de samme og alt er vanskeligere. I Hardcore er det mye mindre teleporterings muligheter for å jukse og mekanismen i spillet er endret og virker mye mer realistisk enn vanlig Minecraft. Hvis man dør her blir man utestengt i 15 min fra Hardcore.

Videre tutorial på hvordan man spiller gjennom dukker opp i chatten med en link til en YouTube video. Uten videoen vil det komme noen tips og hint på høyre side av skjermen.

 

– iJonas

Én kommentar til «Valley V2.0»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *